Slik får du tilgang til innstillinger

Du kan vise og endre enhetsinnstillingene fra menyen Innstilinger. Menyen Innstillinger er tilgjengelig fra både appskjermen og hurtiginnstillingspanelet.

Slik åpner du menyen for enhetsinnstillinger fra appskjermen

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger.

Slik ser du informasjon om enheten din

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Om nettbrettet.

Slik aktiverer du skjermen ved å bruke modusen Trykk for å våkne

1. Fra Startskjerm trykker du på Innstillinger > Skjerm, og deretter trykker du på Trykk for å aktivere-glidebryteren for å aktivere funksjonen.
    2. Mens skjermen er i hvilemodus dobbelttrykker du på den for å aktivere den. Pass på å trykke midt på skjermen.

Tip

Det tar noen sekunder før funksjonen blir aktivert.

Slik åpner eller lukker du hurtiginnstillingspanelet

• Dra statuslinjen nedover for å åpne hurtiginnstillingspanelet.

Tip

Dra statuslinjen nedover med to fingre for å åpne hurtiginnstillingspanelet.

Slik velger du hvilke innstillinger som skal vises på hurtiginnstillingspanelet

1. Bruk to fingre til å dra statuslinjen helt ned, og trykk deretter på Rediger.
    2. I delen nederst på skjermen berører du og holder ikonet for hurtiginnstillingen som du ønsker å legge til. Deretter drar du det til den øvre delen av skjermen.

Slik omorganiserer du hurtiginnstillingspanelet

1. Dra statuslinjen helt ned og trykk deretter på Rediger.
    2. Berør og hold et ikon, og flytt det deretter til ønsket sted.