Språkinnstillinger

Du kan velge et standardspråk for enheten og endre det igjen senere. Du kan også endre skrivespråk for tekstskriving. Se Slik tilpasser du skjermtastaturet.

Slik endrer du språk

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Språk og inndata > Språk.
    3. Hvis du vil endre språk, dra og slipp det ønskede språket til toppen av listen. Hvis det ønskede språket ikke er i listen, trykker du på Icn sony fingerprint add for å legge det til.
    4. Trykk på OK.

Note

Hvis du velger feil språk og ikke kan lese menyteksten, finn og trykk på Icn sony app settings. Velg deretter teksten ved siden av Icn keyboard options, og velg den første oppføringen i menyen som åpnes. Velg språket du ønsker å bruke.