Bruke enheten som en lommebok

Enheten kan brukes til å betale for varer uten å måtte finne frem lommeboken, og alle betalingstjenester kan håndteres på ett sted. Husk å slå på NFC-funksjonen før enheten berører en kortleser når du skal foreta en betaling. Se NFC for mer informasjon om NFC.

Note

Mobilbetalingstjenester er kanskje ikke tilgjengelige i alle regioner.

Slik håndterer du betalingstjenester

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Mer > Berøringsbetaling. En liste med betalingstjenester vises.
    3. Håndter betalingstjenestene som ønsket, f.eks. kan du endre standard betalingstjeneste.