account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Aktive anrop

    Kart over aktive anrop

    1 Aktiver/deaktiver lyden til en Bluetooth-hodetelefon
    2 Slå av mikrofonen under et anrop
    3 Tast inn numre under et anrop
    4 Sett gjeldende samtale på vent eller hente opp samtalen igjen
    5 Legg til et nytt anrop
    6 Avslutt en samtale

    Note

    Enheten har ingen ørehøyttaler. Bruk høyttaleren, eller koble til hodetelefoner under anrop.

    Slik endrer du lydstyrken under et anrop

    • Trykk volumtasten opp eller ned.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Close Lukk
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer