Slik navigerer du i apper

Du kan navigere mellom apper ved å bruke navigasjonstastene og vinduet med nylig brukte apper, der du enkelt kan bytte mellom alle nylig brukte apper. Navigeringstastene er tilbaketasten, hjemtasten og tasten for nylig brukte apper. Hvis appene har støtte for funksjonen for flere vinduer, kan du også åpne to apper på skjermen samtidig ved å bruke modusen for delt skjerm. Enkelte apper lukkes når du trykker på hjemtasten Icn sony key and home for å avslutte, mens andre apper stanses midlertidig eller fortsetter å kjøre i bakgrunnen. Hvis en app stanses midlertidig eller kjører i bakgrunnen, kan du fortsette der du slapp neste gang du åpner appen.

Slik åpner du vinduet for nylig brukte programmer

• Trykk på Icn sony key open recent apps .

Slik veksler du raskt mellom nylig brukte programmer

• Trykk raskt på Icn sony key open recent apps to ganger.

Slik lukker du alle nylig brukte apper

• Trykk på Icn sony key open recent apps , og trykk deretter på SLETT ALT.

Slik åpner du en meny i en app

• Trykk på Icn sony key menu når appen er åpen.

Note

Ikke alle apper har en meny.

Modus for delt skjerm

Med modusen for delt skjerm kan du vise to apper samtidig. Du kan for eksempel vise e-postinnboksen din og en nettleser samtidig.

Delt skjerm

1 App 1
    2 Ramme for delt skjerm – dra for å endre størrelse på vinduene
    3 App 2
    4 Tast for delt skjerm – velg en nylig brukt app
    5 Hjemtast – gå tilbake til startskjermen
    6 Tilbaketast – gå tilbake til forrige skjerm i appen eller lukk appen

Note

Det er ikke alle apper som støtter modus for delt skjerm.

Slik bruker du modus for delt skjerm

1. Sørg for at de to appene du vil bruke i modus for delt skjerm, er åpne og kjører i bakgrunnen.
    2. Åpne appen som du vil bruke i modus for delt skjerm, og deretter trykker du på og holder Icn sony key open recent apps . Appen vil bli tilordnet til første del av den delte skjermen.
    3. Velg den ønskede appen fra miniatyrlisten.
    4. Hvis du vil endre størrelsen på de delte vinduene, drar du kanten i midten av skjermen.
    5. Hvis du vil avslutte modus for delt skjerm, kan du trykke på og holde nede Icn sony key multiwindow apps mens delt skjerm-vinduene vises.