Movie Creator

Xperia™ Movie Creator lager automatisk korte videoer ved å bruke eksisterende bilder og videoer. Appen bestemmer tidslinjen automatisk for å lage filmen. Den kan for eksempel lage en film fra et utvalg av bilder og videoer fra en utflukt på lørdag ettermiddag, eller fra en ukentlig, månedlig eller årlig periode. Når denne fremhevingsfilmen er klar, får du et varsel. Du kan deretter redigere slik du ønsker. Du kan for eksempel redigere tittelen, endre musikken eller legge til flere bilder og videoer. Du kan lage høydepunktsfilmer ved å velge bilder og videoer manuelt. Hvis du logger på en Facebook-konto, kan du opprette høydepunktsfilmer fra Facebook-arrangementene dine, som benytter bilder fra arrangementet, navn på venner og mer.

Slik åpner du Movie Creator

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Movie Creator.

Slik aktiverer eller deaktiverer du varsler fra Movie Creator

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Movie Creator.
    3. Trykk på Icn sony key menu, deretter Innstillinger og så trykker du på Varsler-glidebryteren for å aktivere eller deaktivere varsler.

Slik aktiverer eller deaktiverer du automatisk opprettelse av høydepunktsfilmer

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Movie Creator.
    3. Trykk på Icn sony key menu, deretter Innstillinger og så trykker du på Automatisk oppretting-glidebryteren for å aktivere eller deaktivere funksjonen.

Slik oppretter du en høydepunktsfilm manuelt

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Movie Creator.
    3. Trykk på Icn sony key menu > Opprett ny.
    4. Velge ønskede bilder eller videoer ved å trykke på dem.
    5. Trykk på Opprett. Hvis du vil redigere en høydepunktsfilm, trykker du på Vis fortelling, og deretter bruker du verktøylinjen for å redigere etter ønske.

Slik oppretter du en høydepunktsfilm fra Facebook-arrangementer

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Movie Creator.
    3. Trykk på Icn sony key menu > Innstillinger.
    4. Trykk på glidebryteren ved siden av Koble til Facebook.
      • Movie Creator er nå tilknyttet Facebook-kontoen din hvis du allerede er logget på Facebook.
      • Hvis du enda ikke har logget på Facebook, følg instruksjonene på skjermen.
    5. Trykk på Icn sony key and back, og deretter ruller du ned til Facebook-arrangementer.
    6. Velg et arrangement du vil opprette en høydepunktsfilm om og trykk på Opprett.