X-Reality™ for Mobile

Sonys X-Reality™ for Mobile-teknologi forbedrer visningskvaliteten for bilder og videoer etter at de er opprettet, slik at du får klarere, skarpere og mer naturlige bilder. X-Reality™ for Mobile er aktivert som standard, men kan deaktiveres hvis du vil redusere batteriforbruket.

Slik slår du på X-Reality™ for mobile

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Skjerm > Bildeforbedring.
    3. Trykk på X-Reality for mobile-alternativknappen hvis den ikke er valgt allerede.