Innstillinger for meldinger

Slik endrer du innstillingene for meldingsvarslinger

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og trykker på Icn sony app messaging.
    2. Trykk på Icn sony key menu og deretter på Innstillinger.
    3. Hvis du vil angi en varslingslyd, trykker du på Varsellyd, velger et alternativ eller trykker på Icn sony browser add og velger en musikkfil som er lagret på enheten.
    4. Trykk på Lagre for å bekrefte.
    5. Hvis du vil justere ytterligere varselinnstillinger, trykker du på glidebryterne.

Slik aktiverer eller deaktiverer du leveringsrapporter for utgående meldinger

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og trykker på Icn sony app messaging.
    2. Trykk på Icn sony key menu og deretter på Innstillinger.
    3. Trykk på Leveringsrapport-glidebryteren for å aktivere eller deaktivere funksjonen.

Note

Etter at leveringsrapporter er slått på, vises en avmerkingsboks i meldinger som er levert.