Slik administrerer du videoinnhold

Slik viser du filminformasjon

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og trykker på Video.
    2. Trykk på Icn sony app calendar l for å åpne startskjermmenyen, og trykk deretter på Mobilenhet.
    3. Bla gjennom de ulike kategoriene og finn den ønskede videoen.
    4. Trykk på miniatyrbildet av videoen

Slik sletter du en video

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og trykker på Video.
    2. Trykk på Icn sony app calendar l for å åpne startskjermmenyen, og trykk deretter på Mobilenhet.
    3. Bla gjennom de ulike kategoriene og finn den ønskede videoen.
    4. Trykk på miniatyrbildet av videoen, og trykk deretter på Icn sony circled delete.
    5. Trykk på Slett en gang til for å bekrefte.