Telefonsamtaler

Du kan ringe ved å slå telefonnummeret manuelt ved å trykke på et nummer som er lagret i kontaktlisten, eller ved å trykke på telefonnummeret i anropslisten. Du kan også bruke funksjonen for smartringing for å finne nummer raskt fra kontaktlisten og anropslogger ved å angi en del av et kontaktnummer eller -navn, og velge fra forslagene som vises. Hvis du vil foreta et videoanrop, kan du bruke Hangouts™-appen for direktemeldinger og videochat på enheten.

Ringe

1 Vis flere valg
    2 Slett nummer
    3 Ringetastatur
    4 Oppringingsknapp

Slik åpner du ringetastaturet

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Icn sony app dialer.
    3. Hvis ringetastaturet ikke vises, tar du hurtig på Icn sony call dialpad pressed.

Slik ringer du et telefonnummer

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Icn sony app dialer.
    3. Hvis anropslisten vises, trykker du på Icn sony call dialpad pressed for å vise ringetastaturet.
    4. Tast inn telefonnummeret, og trykk på Icn sony btn detail call.

Tip

Hvis du vil slette et nummer du har angitt ved en feil, trykker du på Icn sony delete phone number blk.

Slik ringer du med smartringing

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Telefon. Anropslisten vises.
    3. Ta hurtig på Icn sony call dialpad pressed for å vise ringetastaturet.
    4. Bruk ringetastaturet til å legge inn bokstaver eller tall som stemmer med kontakten du ønsker å ringe. Etter hvert som du taster inn hver bokstav eller tall, vises en liste som samsvarer med søket ditt.
    5. Ta hurtig på kontakten du vil ringe.

Slik ringer du til utlandet

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Telefon. Anropslisten vises.
    3. Ta hurtig på Icn sony call dialpad pressed for å vise ringetastaturet.
    4. Berør og hold 0 til det vises et +-tegn.
    5. Tast inn landsnummeret, retningsnummeret (uten innledende nuller) og telefonnummeret, og ta deretter hurtig på Icn sony call slider answer.

Slik legger du til et direktenummer på startskjermen

1. Berør og hold på et tomt område av Startskjerm.
    2. I tilpasningsmenyen trykker du på Moduler > Snarveier.
    3. Bla gjennom listen over apper, og velg Direkte oppringing.
    4. Velg kontakten og nummeret som du ønsker å bruke som direktenummer.

Vise eller skjule telefonnummeret

Du kan velge om du vil vise eller skjule telefonnummeret ditt på anropsmottakernes enheter.

Slik viser eller skjuler du telefonnummeret

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Anrop > Flere innstillinger > Anroper-ID.