Forstørrelsesbevegelse

Med forstørrelsesbevegelsen kan du zoome inn på deler av skjermen ved å trykke på et område på berøringsskjermen tre ganger etter hverandre.

Slik aktiverer eller deaktiverer du forstørrelsesbevegelser

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Tilgjengelighet > Forstørrelsesbevegelse.
    3. Trykk på glidebryteren under Forstørrelsesbevegelse.

Slik forstørrer du et område og panorerer over skjermen

1. Kontroller at Forstørrelsesbevegelse er aktivert.
    2. Hvis du vil midlertidig forstørre et område, trykker du på det tre ganger.
    3. Flytt området ved å dra det med to eller flere fingre.
    4. Hvis du vil avslutte zoommodus, trykk tre ganger på området igjen.

Tip

Med enkelte apper kan du også zoome inn eller ut ved å knipe et område.