Slik lytter du til radio

FM-radioen i enheten din fungerer som en helt vanlig FM-radio. Du kan for eksempel søke og lytte på FM-radiostasjoner og lagre dem som favoritter. Du må koble hodetelefoner med ledning til enheten før du kan bruke radioen. Det er fordi hodetelefonene fungerer som antenne. Når en av disse enhetene er tilkoblet, kan du flytte lyden til høyttaleren hvis du ønsker det.

Oversikt over radio

1 Lagre en kanal i favoritter eller fjerne en kanal fra favoritter
    2 Valgt frekvens
    3 Favoritter-listen
    4 Start musikkgjenkjenningsappen TrackID™
    5 På/av-knapp for radioen
    6 Vis menyvalg
    7 Frekvensbånd – dra mot venstre eller høyre for å bytte kanal
    8 Gå oppover frekvensbåndet for å søke etter en kanal
    9 Søkeknapp
    10 En lagret favorittkanal
    11 Gå nedover frekvensbåndet for å søke etter en kanal

Slik lytter du til FM-radioen

1. Koble til hodetelefoner til enheten.
    2. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    3. Finn og trykk på Icn sony app radio. De tilgjengelige kanalene vises når du ruller gjennom frekvensbåndet.

Note

Når du starter FM-radioen, vil tilgjengelige kanaler automatisk vises. Hvis en kanal har RDS-informasjon, vises den noen sekunder etter at du har begynt å lytte til kanalen.

Slik flytter du mellom radiokanaler

• Dra frekvensbåndet til venstre eller høyre.
    • Alternativt kan du trykke på pilene på hver side av båndet for å bytte til neste klare radiosignal.

Slik starter du et nytt radiokanalsøk

1. Når radioen er åpen, trykker du på Icn sony key menu.
    2. Trykk på Søk etter kanaler. Radioen søker gjennom hele frekvensbåndet og merker alle tilgjengelige kanaler.

Slik bytter du radiolyden til høyttaleren

1. Når radioen er åpen, trykker du på Icn sony key menu.
    2. Ta hurtig på Spill i høyttaler.

Tip

Hvis du vil bytte til å få lyden via hodetelefonene igjen, trykker du på Icn sony key menu og tar hurtig påSpill av i hodetelefoner.

Slik identifiserer du en sang på FM-radioen med TrackID™

1. Trykk på Icn sony key menu når sangen spilles på enhetens FM-radio, og velg deretter TrackID™.
    2. En fremdriftsindikator vises mens TrackID™-appen sampler sangen. Dersom identifiseringen er vellykket, vises resultatet eller en liste med mulige resultater.
    3. Trykk på Icn sony key and back for å gå tilbake til-FM-radioen.

Note

Det kan hende at TrackID™-appen og TrackID™-tjenesten støttes ikke i alle land eller regioner, eller av alle nettverk eller mobiloperatører.