Slik unngår du duplikatoppføringer i Kontakter-appen

Du kan få duplikatoppføringer i Kontakter-appen dersom kontaktene synkroniseres med en ny konto eller kontaktinformasjon importeres på en annen måte. I så fall kan du koble sammen to kontakter til én oppføring. Hvis du kobler sammen oppføringer ved en feiltakelse, kan du splitte dem igjen senere.

Slik deler du koblede kontakter

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Trykk på den sammenkoblede kontakten du vil redigere, og trykk deretter på Icn sony edit contact.
    3. Trykk på Icn sony key menu og deretter på Del opp.
    4. Trykk på Del opp for å bekrefte.