Innstillinger for Internett og MMS

Du må ha en fungerende mobildataforbindelse med riktige innstillinger for Internett og MMS (Multimedia Messaging Service) for å sende MMS-meldinger eller få tilgang til Internett hvis det ikke er et tilgjengelig ‎Wi-Fi‎ -nettverk. Her er noen tips:

• For de fleste mobilnett og operatører er innstillinger for Internett og MMS forhåndsinstallert på enheten. Da kan du bruke Internett og sende MMS-meldinger umiddelbart.
    • Det er mulig å laste ned disse innstillingene via ‎Wi-Fi‎ .
    • Du kan når som helst legge til, endre eller slette Internett- og MMS-innstillinger på enheten manuelt. Hvis du endrer eller sletter en Internett- eller MMS-innstilling ved en feiltakelse, kan du laste ned Internett- og MMS-innstillingene på nytt.
    • Hvis du ikke får tilgang til Internett over mobilnettet, eller hvis MMS ikke fungerer selv om Internett- og MMS-innstillingene er lastet ned til enheten din, kan du se feilsøkingstipsene angående problemer med nettverksdekning, mobildata og MMS.
    • Hvis STAMINA-modus er aktivert for å spare strøm, blir all mobildatatrafikk satt på pause når skjermen er slått av. Hvis dette fører til tilkoblingsproblemer, kan du prøve å angi at noen apper og tjenester ikke skal settes på pause, eller deaktivere STAMINA-modus midlertidig.
    • Hvis du bruker en enhet med flere brukere, kan bare primærbrukeren (dvs. eieren) laste ned innstillinger for Internett og meldinger fra menyen Innstillinger. De nedlastede innstillingene gjelder imidlertid for alle som bruker enheten.

Slik laster du ned Internett og MMS-innstillinger

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Mer > Internett-innstillinger.
    3. Trykk på GODTA. Når innstillingene er lastet ned, vises Icn sony internet settings downloaded på statuslinjen og mobildata blir slått på automatisk.

Note

Hvis innstillingene ikke kan lastes ned til enheten, må du kontrollere signalstyrken for mobilnettet eller Wi-Fi -tilkoblingen. Flytt deg til et åpent område fritt for hindringer, eller gå bort til et vindu og prøv på nytt.

Slik legger du til Internett- og MMS-innstillinger

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Mer > Mobilnett.
    3. Trykk på Tilgangspunktnavn > Icn sony menu add.
    4. Trykk på Navn, angi ønsket navn og trykk deretter på OK.
    5. Trykk på APN-navn, angi navnet på tilkoblingspunktet og trykk deretter på OK.
    6. Oppgi alle nødvendige opplysninger. Hvis du ikke vet hva slags informasjon kreves, kan du kontakte nettoperatøren for å få flere detaljer.
    7. Når du er ferdig, trykker du på Icn sony key menu og deretter LAGRE.

Slik viser du nedlastede Internett- og MMS-innstillinger

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Mer > Mobilnett.
    3. Trykk på Tilgangspunktnavn.
    4. Trykk på et hvilket som helst tilgjengelig element for å vise flere detaljer.