Finne ID-nummeret til enheten

Enheten har et unikt identifikasjonsnummer. Dette nummeret refereres til som IMEI-nummeret (International Mobile Equipment Identity). Du bør ta vare på en kopi av dette nummeret. Du kan for eksempel få bruk for det når du skal ha tilgang til kundestøtten for Xperia™ Care for å registrere enheten. Hvis enheten blir stjålet, kan noen nettoperatører bruke dette nummeret til å hindre at enheten får tilgang til nettet i landet eller regionen din.

Slik finner du IMEI-nummeret på etikettstripen

Identifikasjonsnummer
    1. Åpne dekselet for nano-SIM-kort- og minnekortsporet.
    2. Ta ut SIM-kort- og minnekortbrettet. Plasser en fingernegl eller annen gjenstand med en lang, tynn spiss under kanten av etiketten, og dra deretter etiketten utover. IMEI-nummeret vises på etiketten.

Tip

Du kan også se IMEI-nummeret ved å åpne oppringingsfunksjonen og taste *#06#.

Slik finner du IMEI-nummeret via enhetsinnstillingene

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Om nettbrettet > Status > IMEI-informasjon.