Startskjerm

Startskjermen er startpunktet for å bruke enheten. Den ligner på skrivebordet på en datamaskinskjerm. Startskjermen kan ha opptil tjue ruter, som strekker seg utover den vanlige skjermbredden. Antall ruter på startskjermen angis med en rekke prikker nederst på startskjermen. Den uthevede prikken viser hvilken rute som vises.

Ruteutvidelse på startskjermen

1 Prikker – Representerer antall ruter på startskjermen

Slik går du til startskjermen

• Trykk Icn sony key and home.

Slik blar du gjennom startskjermen

Startskjerm

Ruter på startskjermen

Du kan legge til nye ruter på startskjermen (maksimum tjue ruter) og slette ruter. Du kan også angi ruten du vil bruke som hovedrute på startskjermen.

Ruter på startskjermen

Slik angir du en rute som hovedrute på startskjermen

1. Berør og hold fingeren på et hvilket som helst område av startskjermen.
    2. Knips mot venstre eller høyre for å bla til ruten du vil angi som hovedrute på startskjermen, og trykk deretter på Icn sony and homescreen set main homescreen øverst i venstre hjørne på skjermen.

Note

Når Google Søk og Nå er aktivert, er ruten til venstre reservert for denne tjenesten, og du kan ikke endre ruten for startskjermen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Google Søk og Nå.

Slik legger du til et panel på startskjermen

1. Berør og hold fingeren på et hvilket som helst område av startskjermen til enheten begynner å vibrere.
    2. Knips rutene helt til høyre eller venstre, og trykk deretter på Icn sony and homescreen add pane.

Note

Når Google Søk og Nå er aktivert, er ruten til venstre reservert for denne tjenesten, og du kan ikke legge til flere ruter til venstre. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Google Søk og Nå.

Slik sletter du en rute fra startsiden

1. Hold nede et hvilket som helst område på startskjermen til enheten vibrerer.
    2. Knips mot venstre eller høyre for å bla gjennom ruten som skal slettes, og trykk deretter Icn sony and homescreen delete pane i øverste høyre hjørne av ruten.

Startskjerminnstillinger

Snarveien Innstillinger kan brukes til å justere noen grunnleggende startskjerminnstillinger. Du kan f.eks. justere størrelsen på ikonene på startskjermen.

Slik deaktiverer eller avinstallerer du en app fra startskjermen

Note

Deaktivering av en forhåndsinnstilt app sletter alle data, men appen kan aktiveres på nytt fra Innstillinger > Apper. Bare nedlastede apper kan avinstalleres helt.

1. Berør og hold nede på et hvilket som helst område av startskjermen til enheten begynner å vibrere.
    2. Knips mot venstre eller høyre for å bla gjennom rutene. Alle apper som kan deaktiveres eller avinstalleres, vises med Icn sony home uninstall.
    3. Trykk på den relevante appen, og trykk deretter på Deaktiver hvis appen var forhåndsinstallert på enheten eller OK hvis appen var nedlastet og du vil avinstallere den.

Slik endrer du størrelsen på ikoner på startskjermen

1. Hold nede på et tomt felt på startskjermen til enheten vibrerer, og trykk deretter på Innstillinger.
    2. Trykk på Ikonstørrelse og velg et alternativ.