Slik skjuler du bilder og videoer

Du kan skjule alle bilder og videoer fra albumstartskjermen. Når bilder og videoer er skjult fra albumstartskjermen, kan de bare vises fra skjultmappen.

Slik skjuler du et bilde eller en video

1. Finn og trykk på bildet eller videoen du vil skjule, i Album.
    2. Trykk på skjermen for å vise verktøylinjene, og trykk deretter på Icn sony key menu.
    3. Trykk på Skjul > OK.

Slik viser du skjulte bilder og videoer

1. I Album trykker du på Icn sony app calendar l og deretter Skjult.
    2. Trykk på bildet eller videoklippet for å vise det.
    3. Knips mot venstre for å vise neste bilde eller video. Knips mot høyre for å vise forrige bilde eller video.

Slik viser du et skjult bilde eller en skjult video

1. I Album trykker du på Icn sony app calendar l og deretter Skjult.
    2. Trykk på et bilde eller en video som du vil vise.
    3. Trykk på skjermen for å vise verktøylinjene, og trykk deretter på Icn sony key menu.
    4. Trykk på Ikke skjul.