Hjelp oss å forbedre vår programvare

Du kan aktivere sending av bruksinformasjon fra enheten slik at Sony Mobile kan motta anonyme feilrapporter og statistikker som hjelper oss å forbedre vår programvare. Det blir ikke samlet inn personlige opplysninger.

Slik tillater du at bruksinformasjon sendes

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Om nettbrettet > Innstillinger for bruksinfo.
    3. Merk av for Send bruksinformasjon hvis det ikke allerede er merket av for dette.
    4. Ta hurtig på Godta.