Google Søk og Nå

Bruk Google-appen til å søke på Internett. Du kan også aktivere en feed for jevnlige oppdateringer. Du kan for eksempel få trafikkinformasjon før du drar på jobb, finne populære restauranter i nærheten, se stillingen til favorittlaget ditt med mer. Du får tilgang til appen ved å trykke på Icn sony app google search i applisten, eller du kan reservere en rute på startskjermen for hurtig tilgang og enkel lesing.

Slik aktiverer eller deaktiverer du Now-kort

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Google > Søk og Nå > Now-kort.
    3. Trykk på Vis kort-glidebryteren.

Slik setter du av en rute på startskjermen for Google Søk og Google Nå

1. Berør og hold nede på et hvilket som helst område av startskjermen til enheten begynner å vibrere.
    2. Trykk på Icn sony homescreen settings og deretter på Google-feed-glidebryteren.
    3. Du kan nå sveipe til ruten lengst til venstre på startskjermen for å få tilgang til grensesnittet for Google Søk og Google Nå.

Note

Hvis du setter av ruten lengst til venstre for grensesnittet for Google Søk og Nå, kan du ikke endre hovedruten på startskjermen, og du kan ikke legge til flere ruter til venstre. Bare ruten lengst til venstre kan settes av.