Slik legger du inn tekst med taleinndata

Når du skriver inn tekst, kan du bruke taleinndatafunksjonen i stedet for å skrive inn ordene. Bare si ordene du vil legge inn. Taleinndata er en eksperimentell teknologi fra Google™ og er tilgjengelig for en rekke språk og regioner.

Slik aktiverer du taleinndata

1. Når skjermtastaturet er åpent, trykker du på Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Trykk på Icn sony menu settings og deretter Tastaturinnstillinger.
    3. Trykk på Tast for Google™-talegjenkjenning-glidebryteren. Når funksjonen er aktivert, vises Icn sony voice input mic only på tastaturet.

Slik skriver du inn tekst med taleinndata

1. Åpne skjermtastaturet og sjekk at taleinndata-funksjonen er aktivert.
    2. Trykk på Icn sony voice input mic only. Når Icn sony voice input mic circle vises, snakker du for å sette inn tekst.
    3. Når du er ferdig, trykker du på Icn sony voice input mic circle igjen. Den foreslåtte teksten vises.
    4. Rediger teksten manuelt hvis det er nødvendig.