Slik redigerer du bilder med bilderedigeringsappen

Du kan redigere videoer som du har tatt med kameraet. Du kan f.eks. klippe en video til ønsket lengde eller justere videohastigheten. Etter at den redigerte videoen er lagret, blir den opprinnelige uendrede versjonen av videoen værende på enheten.

Slik klipper du en video

1. Finn og trykk på videoen i albumet som du vil redigere.
    2. Trykk på skjermen for å vise verktøylinjene, og trykk deretter på Icn sony movie edit.
    3. Hvis du blir bedt om det, velger du Videoredigering og trykker deretter på Klipp.
    4. Hvis du vil flytte klipperammen til en annen del av tidslinjen, berører du og holder kanten på klipperammen og drar den til den ønskede posisjonen. Deretter trykker du på Bruk.
    5. Trykk på LAGRE for å lagre en kopi av den klipte videoen.

Slik justerer du hastigheten for en video

1. Finn og trykk på videoen i albumet som du vil spille av.
    2. Trykk på skjermen for å vise verktøylinjene, og trykk deretter på Icn sony movie edit.
    3. Hvis du blir bedt om det, velger du Videoredigering og trykker deretter på Hastighet.
    4. Velg et alternativ. Deretter berører du og holder kanten av tidslinjen, drar den til ønsket posisjon og trykker på Bruk.
    5. Trykk på LAGRE for å lagre en kopi av den redigerte videoen.

Slik tar du et bilde fra en video

1. Finn og trykk på videoen i albumet som du vil spille av.
    2. Trykk på skjermen for å vise verktøylinjene, og trykk deretter på Icn sony movie edit.
    3. Hvis du blir bedt om det, velger du Videoredigering og trykker deretter på Skjermdump.
    4. Velg det ønskede bildet du ønsker å ta kopi av ved å bruke pilene eller dra markøren på fremdriftslinjen, og trykk deretter på Lagre