Slik redigerer du bilder med bilderedigeringsappen

Du kan redigere og bruke effekter på originalbilder du har tatt med kameraet. Du kan for eksempel endre lyseffektene. Originalversjonen forblir uendret på enheten når du har lagret det redigerte bildet.

Slik redigerer du et bilde

• Når du viser et bilde, ta hurtig på skjermen for å vise verktøylinjen, ta deretter hurtig på Icn sony album edit.

Slik beskjærer du et bilde

1. Når du viser et bilde, trykk på skjermen for å vise verktøylinjen, og trykk deretter på Icn sony album edit.
    2. Hvis du blir bedt om det, velger du Bilderedigering.
    3. Trykk på Icn sony album crop > Beskjær.
    4. Trykk på Beskjær og velg et alternativ.
    5. Hvis du vil justere beskjæringsrammen, holder du nede kanten av beskjæringsrammen. Dra innover og eller utover for å endre størrelsen på rammen når sirklene på kantene forsvinner.
    6. For å endre størrelsen på alle sidene av beskjæringsrammen samtidig holder du nede ett av de fire hjørnene. Når sirklene på kantene forsvinner, skal du dra hjørnet deretter.
    7. Hvis du vil flytte beskjæringsrammen til et annet område av bildet, holder du nede inne i rammen, og deretter drar du rammen dit du vil ha den.
    8. Trykk på Icn sony text input light enter.
    9. Trykk på LAGRE for å lagre en kopi av det beskjærte bildet.

Slik bruker du spesialeffekter på et bilde

1. Når du viser et bilde, trykk på skjermen for å vise verktøylinjen, og trykk deretter på Icn sony album edit.
    2. Hvis du blir bedt om det, velger du Bilderedigering.
    3. Trykk på Icn sony album edit colour adjustment, Icn sony album edit face correction eller Icn sony album edit exposure og velg et alternativ.
    4. Rediger bildet slik du vil ha det, og trykk på LAGRE.

Slik legger du en bilderammeeffekt til et bilde

1. Når du viser et bilde, trykk på skjermen for å vise verktøylinjen, og trykk deretter på Icn sony album edit.
    2. Hvis du blir bedt om det, velger du Bilderedigering.
    3. Trykk på Icn sony album add frame og velg et alternativ.
    4. Trykk på LAGRE for å lagre en kopi av det redigerte bildet.

Slik justerer du lysinnstillingene for et bilde

1. Når du viser et bilde, trykk på skjermen for å vise verktøylinjen, og trykk deretter på Icn sony album edit.
    2. Hvis du blir bedt om det, velger du Bilderedigering.
    3. Trykk på Icn sony album edit exposure, velg deretter et alternativ og rediger etter ønske.
    4. Trykk på LAGRE for å lagre en kopi av det redigerte bildet.

Slik angir du metningsnivået for farger i et bilde

1. Når du viser et bilde, trykk på skjermen for å vise verktøylinjen, og trykk deretter på Icn sony album edit.
    2. Hvis du blir bedt om det, velger du Bilderedigering.
    3. Trykk på Icn sony album edit colour adjustment og velg et alternativ.
    4. Trykk på LAGRE for å lagre en kopi av det redigerte bildet.