Laste ned apper fra Google Play™

Google Play™ er den offisielle Google-nettbutikken for nedlasting av apper, spill, musikk, filmer og bøker. Her finner du både gratisapper og betalingsapper. Før du begynner å laste ned fra Google Play™, må du kontrollere at du er koblet til Internett, fortrinnsvis over ‎Wi-Fi‎ , slik at du begrenser datatrafikkostnadene.

Note

Du må ha en Google™-konto for å bruke Google Play™. Det er ikke sikkert at Google Play™ er tilgjengelig i alle land eller regioner.

Slik laster du ned en app fra Google Play™.

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Play-butikken.
    3. Finn et element som du vil laste ned, ved å bla gjennom kategoriene eller ved å bruke søkefunksjonen.
    4. Trykk på elementet for å vise detaljene, og følg instruksjonene for å fullføre installasjonen.

Note

Enkelte apper må ha tilgang til data, innstillinger og ulike funksjoner på enheten for å fungere slik de skal. Du må bare installere og gi tillatelse til apper som du stoler på. Du kan se tillatelsene du har gitt til en nedlastet app og også endre statusen ved å trykke på appen under Innstillinger > Programmer.