Konferanseanrop

Med konferanse- eller gruppeanrop kan du snakke med to eller flere personer samtidig.

Note

Kontakt den lokale nettoperatøren for å få detaljer om antall deltakere som kan legges til et konferanseanrop.

Slik starter du et konferanseanrop

1. Trykk på Icn sony dial contacts under et aktivt anrop. Anropslisten vises.
    2. Trykk på Icn sony call dialpad pressed for å vise ringetastaturet.
    3. Slå nummeret til den andre deltakeren, og trykk på Icn sony btn detail call. Den første deltakeren settes midlertidig på vent.
    4. Trykk på Icn sony call conference for å legge den andre deltakeren til samtalen og starte konferanseanropet.
    5. Gjenta de relevante trinnene ovenfor for å legge til flere deltakere til samtalen.

Slik har du en privat samtale med en deltaker i et konferanseanrop

1. Trykk på Behandle konferanse under et aktivt konferanseanrop.
    2. Trykk på den egne knappen for deltakeren som du ønsker å ha en privat samtale med.
    3. Når du vil avslutte den private samtalen og gå tilbake til konferanseanropet, trykker du på Icn sony call conference.

Slik frigir du en deltaker fra et konferanseanrop

1. Trykk på Behandle konferanse under et aktivt konferanseanrop.
    2. Trykk på Icn sony call slider dismiss ved siden av deltakeren du vil frigi.

Slik avslutter du et konferanseanrop

• Under konferanseanropet trykker du på Icn sony call slider dismiss.