Ringe fra Meldinger

Slik ringer du avsenderen av en melding

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og trykker på Icn sony app messaging.
    2. Trykk på en samtale og deretter på Icn sony btn detail call message.

Slik lagrer du en avsenders nummer som en kontakt

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og trykker på Icn sony app messaging.
    2. Trykk på ikonet ved siden av telefonnummeret, og trykk deretter på LAGRE.
    3. Velg en eksisterende kontakt, eller trykk på Opprett ny kontakt.
    4. Rediger kontaktopplysningene, og trykk på LAGRE.