Slik sikkerhetskopierer du kontakter

Du kan bruke intern lagring, et minnekort eller et SIM-kort for å sikkerhetskopiere kontakter. Se Slik overfører du kontakter hvis du vil ha mer informasjon om å overføre kontakter til enheten.

Slik eksporterer du alle kontaktene til et minnekort

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Trykk på Icn sony key menu og deretter på Importering/eksportering > Eksport til SD-kort eller intern lagring (VCF-fil).
    3. Trykk på Icn sony app calendar l > SD-kort.
    4. Trykk på LAGRE.

Slik eksporterer du kontakter til SIM-kortet

Note

Når du eksporterer kontakter til SIM-kortet, er det mulig at ikke all informasjon blir eksportert. Dette skyldes den begrensede plassen på SIM-kort.

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Trykk på Icn sony key menu > Importering/eksportering.
    3. Trykk på Eksporter til SIM-kort.
    4. Trykk på OK.

Slik eksporterer du alle kontaktene til intern lagring

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Trykk på Icn sony key menu og deretter på Importering/eksportering > Eksport til SD-kort eller intern lagring (VCF-fil).
    3. Trykk på Icn sony key menu > Vis intern lagring.
    4. Trykk på Icn sony app calendar l og deretter på enhetens modellnummer ved siden av Icn sony internal storage.
    5. Velg en målmappe eller trykk enkelt på LAGRE.