Montering

Skjermen har en beskyttende plastfilm. Filmen skal fjernes for berøringsskjermen brukes. Ellers kan det hende at berøringsskjermen ikke vil fungere som den skal.

Slik setter du inn nano-SIM-kortet

Hvis du setter inn et nano-SIM-kort mens enheten er slått på, starter enheten på nytt automatisk.

Sette inn SIM-kort
    1. Ta av dekselet for nano-SIM-kort- og minnekortsporet.
    2. Trykk nano-SIM-kortholderen innover og slipp den umiddelbart slik at den glir ut.
    3. Plasser nano-SIM-kortet i holderen.
    4. Skyv nano-SIM-kortholderen tilbake inn i nano-SIM-kortsporet til du hører et klikk.
    5. Sett på igjen dekselet for nano-SIM-kort- og minnekortsporet.

Note

Hvis du setter inn nano-SIM-kortet i enheten uten å bruke nano-SIM-kortholderen, kan du skade nano-SIM-kortet eller enheten. Sony Mobile gir ingen garantier og påtar seg ikke noe ansvar for skader som forårsakes av dette.

Slik tar du ut nano-SIM-kortet

Fjerne SIM-kort
    1. Ta av dekselet for nano-SIM-kort- og minnekortsporet.
    2. Trykk nano-SIM-kortholderen innover og frigjør den raskt fra sporet.
    3. Ta ut nano-SIM-kortet.
    4. Skyv nano-SIM-kortholderen tilbake inn i nano-SIM-kortsporet til du hører et klikk.
    5. Sett på igjen dekselet for nano-SIM-kort- og minnekortsporet.

Slik setter du inn et minnekort

Sette inn minnekortet
    1. Ta av dekselet for nano-SIM-kort- og minnekortsporet.
    2. Sett minnekortet inn i minnekortsporet, og trykk deretter minnekortet helt inn i sporet til du hører at det festes med et klikk.
    3. Sett på igjen dekselet for nano-SIM-kort- og minnekortsporet.

Slik tar du ut minnekortet

Ta ut minnekortet
    1. Slå av enheten og ta av dekselet for nano-SIM-kort- og minnekortsporet.
    2. Trykk minnekortet innover, og slipp det deretter raskt.
    3. Sett dekslet på igjen.