Startskjemmeny for Album

Fra startskjemmenyen for Album kan du bla til alle bildealbumene dine, inkludert bilder og videoer som er tatt ved bruk av spesialeffekter samt innhold du deler på Internett via tjenester som for eksempel Picasa™ og Facebook. Etter at du har logget deg på slike plattformer, kan du behandle innholdet og vise bilder på Internett. I Album-appen kan du også legge til geotagger på bilder, utføre grunnleggende redigeringsoppgaver og bruke metoder som trådløs Bluetooth®-teknologi og e-post til å dele innhold.

Oversikt over menyen for albumstartskjermen
    1 Gå tilbake til startskjermen i Album-appen for å vise alt innhold
    2 Vis favorittbilder og -videoer
    3 Vis alle videoene som er lagret på enheten
    4 Vis bildene dine på et kart eller med globusvisning
    5 Vis bilder og videoer som du har skjult
    6 Vis alle bilder og videoer du har tatt med kameraet på enheten ved bruk av spesialeffekter.
    7 Vis alle bilder og videoer som er lagret på enheten i ulike mapper
    8 Vis alle bilder med ansikter
    9 Vis bilder og videoer på enheter i det samme nettverket
    10 Åpne innstillingsmenyen for Album-appen
    11 Åpne nettstøtte
    12 Vis bilder fra Internett-tjenester

Slik viser du bilder fra Internett-tjenester i albumet

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Album, og trykk deretter på Icn sony app calendar l.
    3. Trykk på den ønskede Internett-tjenesten og følg instruksjonene på skjermen for å komme i gang. Alle tilgjengelige nettalbumer som du har lastet opp til tjenesten, vises.
    4. Trykk på et hvilket som helst album for å vise innholdet, og trykk deretter på et bilde i albumet.
    5. Knips mot venstre for å vise neste bilde eller video. Knips mot høyre for å vise forrige bilde eller video.