account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Flymodus

    I flymodus slås nettet og radiosendere/-mottakere av for ikke å forstyrre sensitivt utstyr. Du kan imidlertid fortsatt ringe nødnumre, spille spill, høre på musikk og se videoer og annet innhold, så lenge dette innholdet er lagret på minnekortet eller i den interne lagringen. Du kan også få alarmvarsler, hvis denne funksjonen er aktivert.

    Tip

    Bruk av flymodus reduserer batteriforbruket.

    Slik aktiverer eller deaktiverer du flymodus

    1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Mer.
    3. Trykk på Flymodus-glidebryteren.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Close Lukk
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer