Legge til informasjon om medisinske tilstander og kontaktinformasjon ved nødstilfeller

Du kan legge til og redigere informasjon for nødstilfeller i Kontakter-appen. Du kan angi medisinsk informasjon, for eksempel allergier og legemidler du bruker, pluss informasjon om slektninger og venner som kan kontaktes i nødstilfeller. Når informasjonen er lagt til, er den tilgjengelig fra sikkerhetslåseskjermen. Dette betyr at selv om skjermen er låst med for eksempel PIN-kode, mønster eller passord, kan hjelpemannskaper fremdeles finne kontaktinformasjonen for nødstilfeller.

Oversikt over In Case of Emergency (ICE - i nødstilfeller)

1 Gå tilbake til hovedskjermen for Kontakter
    2 Fane for medisinsk og personlig informasjon samt kontaktinformasjon ved nødstilfeller
    3 Vis flere valg
    4 Medisinsk og personlig informasjon

Slik angir du medisinsk informasjon

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Trykk på Icn sony emergency information.
    3. Rediger den ønskede informasjonen.

Slik legger du til en ny nødkontakt

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Trykk på Icn sony emergency information, og trykk deretter på KONTAKTER > Legg til kontakt.
    3. Trykk på kontakten du vil bruke som nødkontakt.

Note

Nødkontakten må minst ha et telefonnummer som hjelpemannskaper kan ringe til. Hvis enheten din er låst med en sikkerhetslåseskjerm, kan hjelpemannskapene bare se telefonnummeret til nødkontakten, selv om annen informasjon også er lagt inn i Kontakter-appen.