account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Forstørrelsesbevegelser

    Med forstørrelsesbevegelser kan du zoome inn på deler av skjermen ved å ta hurtig på et område på berøringsskjermen tre ganger etter hverandre.

    Slik aktiverer eller deaktiverer du forstørrelsesbevegelser

    1. Ta hurtig på Icn sony and app tray tablet på Startskjerm.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger >Tilgjengelighet > Forstørrelsesbevegelser.
    3. Ta hurtig på på/av-bryteren.

    Slik forstørrer du et område og panorerer over skjermen

    1. Kontroller at Forstørrelsesbevegelser er aktivert.
    2. Ta hurtig på et område og hold og dra fingeren over skjermen.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer