Montering

Skjermen har en beskyttende plastfilm. Filmen skal fjernes for berøringsskjermen brukes. Ellers kan det hende at berøringsskjermen ikke vil fungere som den skal.

Slik setter du inn et minnekort

Bruk en penn med tynn spiss eller annet lignende verktøy for å sette inn minnekortet.

Sette inn minnekortet på Sony-enheter
    1. Sett en fingernegl i gapet mellom sporet i minnekortdekslet og enheten. Løsne deretter dekslet.
    2. Sett minnekortet inn i minnekortsporet med de gullfargede kontaktene vendt nedover, og trykk deretter minnekortet helt inn til du hører at det festes med et klikk.
    3. Sett minnekortdekselet på igjen.

Slik tar du ut minnekortet

1. Slå av enheten og ta av dekselet over minnekortsporet.
    2. Trykk minnekortet innover og slipp det umiddelbart.
    3. Trekk minnekortet helt utover, og ta det ut.
    4. Sett på igjen dekslet.

Tip

Du kan også ta ut minnekortet uten å slå av enheten i trinn 1. Hvis du vil bruke denne metoden må du først deaktivere minnekortet. Trykk på Innstillinger > Lagring og deretter på Icn sony eject3 ved siden av SD-kort. Følg deretter resten av instruksjonene over.