Startskjermmeny for Album

Fra startskjermmenyen for Album kan du bla til alle bildealbumene dine, inkludert bilder og videoer som er tatt ved bruk av spesialeffekter samt innhold du deler på Internett via tjenester som for eksempel Picasa™ og Facebook. Etter at du har logget deg på slike plattformer, kan du behandle innholdet og vise bilder på Internett. I Album-appen kan du også legge til geotagger på bilder, utføre grunnleggende redigeringsoppgaver og bruke metoder som trådløs Bluetooth®-teknologi og e-post til å dele innhold.

Oversikt over menyen for albumstartskjermen på Sony-enheter
    1 Gå tilbake til startskjermen i Album-appen for å vise alt innhold
    2 Vis favorittbilder og -videoer
    3 Vis alle bilder og videoer som er lagret på enheten
    4 Vis bildene dine på et kart eller med globusvisning
    5 Vis bilder og videoer som du har skjult
    6 Vis alle bilder og videoer du har tatt med kameraet på enheten ved bruk av spesialeffekter
    7 Vis alle bilder og videoer som er lagret på enheten i ulike mapper
    8 Vis bilder og videoer i det samme nettverket
    9 Åpne innstillingsmenyen for Album-appen
    10 Åpne nettstøtte
    11 Rull opp eller ned for å vise innhold

Slik viser du bilder fra Internett-tjenester i albumet

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet.
    2. Finn og ta hurtig på Album og dra den venstre kanten av albumstartskjermen til høyre.
    3. Ta hurtig på den ønskede Internett-tjenesten og følg instruksjonene på skjermen for å komme i gang. Alle tilgjengelige webalbumer som du har lastet opp til tjenesten, vises.
    4. Ta hurtig på et hvilket som helst album for å vise innholdet, og ta deretter hurtig på et bilde i albumet.
    5. Knips mot venstre for å vise neste bilde eller video. Knips mot høyre for å vise forrige bilde eller video.