Slik kobler du opp via Xperia Link™

Hvis du har en Xperia™ mobiltelefon, kan du dele telefonens mobile datatilkobling med Xperia™-nettbrett. På den måten kan nettbrettet kobles til Internett uten å ha eget SIM-kort eller egen datatilkobling. Denne funksjonen er nytt når du er ute på farta og ikke har mobil- eller ‎Wi-Fi‎ -tilkobling på nettbrettet. Før du bruker "tethering" med Xperia Link™, må du sørge for at Xperia Link™ er installert og satt opp på begge enheter. I tillegg må din Xperia™ mobiltelefon ha et kamera med autofokus.

Note

Xperia Link™-appen støttes bare av Xperia™-telefoner som kjører Android™ 4.0 eller nyere. Hvis Xperia Link™ ikke er forhåndsinstallert på Xperia™-telefonen, kan du laste det ned fra Google Play™.