Slik starter du enheten for første gang

Første gang du starter enheten, åpnes det en konfigurasjonsveiviser som hjelper deg med å angi grunnleggende innstillinger, logge på enkelte kontoer og tilpasse enheten. Hvis du for eksempel har en Sony Entertainment Network- eller Google™-konto, kan du logge deg på kontoen her, så konfigureres tjenesten med en gang.

Tip

Du kan også få tilgang til oppsettsveiledningen senere fra menyen Innstillinger. Du må være logget på som primærbruker (dvs. eier) for å få tilgang til oppsettsveiledningen på en enhet med flere brukere.

Slå på enheten

Slå på smarttelefon fra Sony

1. Hold nede på/av-tasten Icn sony key and power k90 til enheten vibrerer.
  2. Skriv inn PIN-koden for SIM-kortet når du blir bedt om det, og ta deretter hurtig på Icn sony text input light enter.
  3. Vent litt mens enheten starter opp.

Slik slår du av enheten

1. Trykk og hold nede på/av-tasten Icn sony key and power k90 inntil valgmenyen åpnes.
  2. På valgmenyen tar du hurtig på Slå av.

Note

Det kan ta en liten stund før enheten slår seg av.