Forbedre lydkvaliteten

Lyden på enheten kan forbedres ved å aktivere den enkelte lydinnstillingene som equalizer og surround-lyd manuelt. Dynamisk normalisering kan også aktiveres for å minimere volumforskjellene mellom sanger og videoer.

Slik forbedrer du lyden automatisk

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Lydinnstillinger.
    3. Aktiver ClearAudio+-funksjonen ved å trykke på glidebryteren.

Slik justerer du lydinnstillingene manuelt

1. Gå til startskjermen, og trykk på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Lydinnstillinger.
    3. Hvis ClearAudio+-funksjonen er aktivert, trykker du på glidebryteren for å deaktivere den.
    4. Trykk på Lydeffekter > Equalizer.
    5. Dra frekvensbåndknappene opp eller ned for å justere lydinnstillingene.

Tip

Den manuelle justeringen av lydinnstillingene har ingen innvirkning på talekommunikasjonsapper. Lydkvaliteten til stemmesamtaler endres for eksempel ikke.

Slik minimerer du volumforskjeller med dynamisk normalisering

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Lydinnstillinger.
    3. Hvis DSEE HX-funksjonen er aktivert, deaktiverer du den ved å trykke på glidebryteren.
    4. Aktiver Dynamisk normalisering-funksjonen ved å trykke på glidebryteren.