Direktemeldinger og video-chat

Du kan bruke Googles Hangouts™-appen for direktemeldinger og video-chat på enheten for å chatte med venner som også bruker appen på datamaskiner, Android™-enheter og andre enheter. Du kan starte video-chat med flere venner direkte fra en samtale, og du kan sende meldinger til venner selv om de er frakoblet. Du kan også enkelt vise og dele bilder.

Hangouts™ krever Internett-tilgang og en Google™-konto. Gå til http://support.google.com/hangouts, og klikk på koblingen "Hangouts on your Android" for å få mer detaljert informasjon om hvordan du bruker denne appen.

Note

Videosamtalefunksjonen fungerer bare på enheter med frontkamera.

Slik bruker du Hangouts™-appen

1. Fra din Startskjerm må du trykke Icn sony home apptray normal .
  2. Finn og ta hurtig på Hangouts.