Appskjermen

Appskjermen, som du åpner fra startsiden, inneholder både de forhåndsinstallerte appene på enheten og appene du har lastet ned.

Appskjerm på smarttelefon fra Sony

Slik viser du alle appene på appskjermen

1. Gå til startskjermen og ta hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Knips mot venstre eller høyre på appskjermen.

Slik åpner du en app fra appskjermen

• Når appskjermmenyen er åpen, knipser du mot venstre eller høyre for å finne appen, og trykker deretter appen.

Slik søker du etter en app fra appskjermen

1. Trykk på Søk i apper når appskjermen er åpen, eller sveip enkelt ned fra appskjermen eller startskjermen.
    2. Skriv inn navnet til appen som du vil søke etter.

Slik ordner du appene på appskjermen

1. Trykk Icn sony key menu når appskjermen er åpen.
    2. Trykk Sorter apper og velg et alternativ.

Slik legger du inn en app-snarvei på startskjermen

1. På appskjermen berører og holder du nede et appikon inntil enheten vibrerer. Dra deretter ikonet til toppen av skjermen. Startskjermen åpnes.
    2. Dra ikonet til ønsket plass på startskjermen, og slipp det.

Slik flytter du en app på appskjermen

1. Trykk på Icn sony key menu når appskjermen er åpen.
    2. Kontroller at Egen rekkefølge er valgt under Sorter apper.
    3. Berør og hold nede appen til enheten vibrerer. Dra den deretter til det nye stedet.

Slik deaktiverer eller avinstallerer du en app fra appskjermen

Note

Deaktivering av en forhåndsinnstilt app sletter alle data, men appen kan aktiveres på nytt fra Innstillinger > Apper. Bare nedlastede apper kan avinstalleres helt.

1. Berør og hold fingeren på et hvilket som helst område av appskjermen til enheten begynner å vibrere. Alle apper som kan deaktiveres eller avinstalleres, vises da med Icn sony home uninstall.
    2. Trykk på den relevante appen, og trykk deretter på DEAKTIVER hvis appen var forhåndsinstallert på enheten eller OK hvis appen var nedlastet og du vil avinstallere den.