Slik deler du mobildatatilkoblingen

Du kan dele mobildatatilkoblingen med andre enheter på mange måter:

• USB-tilknytning – del mobildatatilkoblingen med en enkeltstående datamaskin ved hjelp av en USB-kabel.
  • Bluetooth®-tilknytning – del mobildatatilkoblingen med opptil fem andre enheter via Bluetooth®.
  • Bærbart ‎Wi-Fi‎ tilkoblingspunkt – del mobildatatilkoblingen samtidig med opptil 8 andre enheter, inkludert enheter som støtter WPS-teknologi.

Slik deler du datatilkobling ved hjelp av en USB-kabel

1. Deaktiver alle USB-kabeltilkoblinger til enheten.
  2. Koble enheten til en datamaskin ved hjelp av USB-kabelen som fulgte med enheten.
  3. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
  4. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer > Tilknytning og mobilt tilkoblingspunkt.
  5. Dra glidebryteren ved siden av USB-tilknytning mot høyre, og trykk deretter på OK if hvis du blir spurt om det. Icn sony stat sys tether usb vises i statuslinjen etter at du er tilkoblet.
  6. Hvis du ikke lenger ønsker å dele datatilkoblingen, drar du glidebryteren ved siden av USB-tilknytning mot venstre eller kobler fra USB-kabelen.

Note

Enhetens datatilkobling og SD-kort kan ikke deles samtidig via en USB-kabel.

Slik deler du mobildatatilkoblingen med en annen Bluetooth®-enhet

1. Kontroller at enheten og Bluetooth®-enheten er sammenkoblet og at mobil datatrafikk er aktivert på enheten.
  2. Din enhet: Ta hurtig på Icn sony home apptray normal i Startskjerm.
  3. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer > Tilknytning og mobilt tilkoblingspunkt, og dra deretter glidebryteren ved siden av Bluetooth-tilknytning til høyre.
  4. Bluetooth®-enhet: Konfigurere enheten slik at den har nettverkstilkobling via Bluetooth®. Hvis enheten er en datamaskin, se du se de aktuelle instruksjonene for å fullføre oppsettet. Hvis enheten kjører på et Android™-operativsystem. skal du ta hurtig på innstillingsikonet ved siden av navnet på enheten som den er sammenkoblet med under Innstillinger > Bluetooth > Sammenkoblede enheter, merk deretter av Internett-tilgang-avkrysningsboksen.
  5. Din enhet: Vent til Icn sony stat sys tether bluetooth vises i statuslinjen. Oppsettet er ferdig når den vises.
  6. Hvis du vil stoppe delingen av den mobile dataforbindelsen,skal du skyve glidebryteren ved siden av Bluetooth-tilknytning til venstre.

Note

Bluetooth-tilknytning-funksjonen blir slått av hver gang du slår av enheten eller slår av Bluetooth®-funksjonen.

Tip

Se Slik kobler du enheten til en annen Bluetooth®-enhet og Slik legger du til et virtuelt privat nettverk for å finne informasjon om sammenkobling og slå på mobil datatrafikk.

Slik bruker du enheten som et flyttbart Wi-Fi-tilkoblingspunkt

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Mer > Tilknytning og mobilt tilkoblingspunkt.
  3. Trykk på Innstillinger for flyttbart tilkoblingspunkt > Konfigurer Wi-Fi-tilkoblingspunkt.
  4. Skriv inn Nettverksnavn (SSID)-informasjonen.
  5. Trykk på Sikkerhet-feltet for å velge en sikkerhetstype. Angi et passord om nødvendig.
  6. Trykk på Lagre.
  7. Trykk på Icn sony key and back og dra glidebryteren ved siden av Flyttbart tilkoblingspunkt til høyre.
  8. Hvis du blir bedt om det, trykker du på OK for å bekrefte. Icn sony stat sys tether wifi in manual vises i statuslinjen når flyttbart ‎Wi-Fi‎-tilkoblingspunkt er aktivt.
  9. Hvis du vil stoppe delingen av datatilkoblingen din via ‎Wi-Fi‎, drar du glidebryteren ved siden av Flyttbart tilkoblingspunkt til venstre.

For at en WPS-støttet enhet skal kunne bruke det mobile bredbåndet på enheten din

1. Kontroller at enheten din fungerer som et flyttbart ‎Wi-Fi‎-tilkoblingspunkt.
  2. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  3. Finn og trykk på Innstillinger > Mer > Tilknytning og mobilt tilkoblingspunkt > Innstillinger for flyttbart tilkoblingspunkt.
  4. Trykk på Synlig-glidebryteren for å aktivere funksjonen.
  5. Under Konfigurer Wi-Fi-tilkoblingspunkt kontrollerer du at det flyttbare tilkoblingspunktet er sikret med et passord.
  6. Trykk på Knapp for automatisk WPS-levering og følg de relevante instruksjonene. Alternativt kan du trykke på Icn sony key menu > Skriv inn WPS-kode og angi PIN-koden som vises på den WPS-støttede enheten.

Slik endrer du navn på eller sikrer det offentlige tilkoblingspunktet ditt

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Mer > Tilknytning og mobilt tilkoblingspunkt.
  3. Trykk på Innstillinger for flyttbart tilkoblingspunkt > Konfigurer Wi-Fi-tilkoblingspunkt.
  4. Angi Nettverksnavn (SSID) for nettverket.
  5. Trykk på Sikkerhet-feltet for å velge en sikkerhetstype.
  6. Angi et passord om nødvendig.
  7. Trykk på Lagre.