Speile enhetsskjermen på en TV ved bruk av en kabel

Du kan koble enheten til et kompatibelt TV-apparat ved å bruke en MHL-kabel og speile skjermen på enheten på TV-skjermen.

Note

MHL- og HDMI™-kabler og -adaptere selges separat.

Note

Sony garanterer ikke at alle typer MHL- og HDMI™-kabler og -adaptere støttes av enheten din.

Slik vises innhold fra enheten på en TV som støtter en MHL-inngang

1. Koble enheten til TV-en med en MHL-kabel. Icn mhl stat vises i enhetens statuslinje når det har blitt opprettet en tilkobling.
  2. TV-en viser skjermen til enheten.

Note

Hvis enheten ikke finner skjermen som er koble til MHL-kabelen, skal MHL-kabelen kobles til på nytt, og ta hurtig på Innstillinger > Enhetstilkobling > USB-tilkobling > Finn USB-enhet.

Slik viser du innhold fra enheten på en TV som støtter HDMI™-inngang

1. Koble enheten til en MHL-adapter, og koble deretter adapteren til en USB-port med strøm.
  2. Koble adapteren til en TV ved hjelp av en HDMI™-kabel. Icn mhl stat vises i enhetens statuslinje når det har blitt opprettet en tilkobling.
  3. TV-en viser skjermen på enheten.

Slik finner du hjelp til bruk av fjernkontrollen til TV-en

1. Dra statuslinjen nedover for å åpne varselpanelet mens enheten er koblet til TV-apparatet.
  2. Ta hurtig på MHL tilkoblet. MHL-innstillingene vises på TV-skjermen.
  3. Velg Bruk av fjernkontroll.

Note

Du kan velge Video ut-størrelse for å justere størrelsen på det som vises på TV-skjermen. Hvis TV-en allerede har et valg for automatisk skalering aktivert, vises ikke denne innstillingen under MHL-innstillingene.

Tip

Du kan også trykke på den gule knappen på TV-fjernkontrollen for å åpne varselpanelet.

Slik kobler du enheten fra et TV-apparat

• Trekk ut MHL-kabelen eller MHL-adapteren fra enheten.