Slik administrerer du videoinnhold

Slik får du filminformasjon manuelt

1. Kontroller at enheten har en aktiv datatilkobling.
  2. Når et videoklipp spilles, trykker du på skjermen for å vise kontrollene.
  3. Trykk på Icn sony key menu > Informasjon.

Slik sletter du en video

1. På startskjermen tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Video.
  2. Dra den venstre kanten av skjermbildet til høyre for å åpne menyen for videostartskjermen, og bla deretter gjennom de ulike kategoriene og til videofilen du vil slette.
  3. Berør og hold miniatyrbildet av videoen, og ta hurtig på Slett i listen som vises.
  4. Bekreft slettingen ved å ta hurtig på Slett en gang til.