Redigere tekst

Du kan velge, beskjære, kopiere og lime inn tekst idet du skriver. Du kan få tilgang til redigeringsvalgene ved å ta hurtig to ganger på teksten som er lagt inn. Da blir redigeringsvalgene tilgjengelige i programlinjen.

Programlinje

Følgende handlinger er tilgjengelige i den valgte teksten:

• Klipp ut
  • Kopier
  • Lim inn
  • Del
  • Merk alt

Note

Valget Lim inn vises kun når det finnes tekst som er lagret på utklippstavlen.

Slik velger du tekst

1. Tast inn noe tekst, ta deretter hurtig to ganger på teksten. Ordet du tar hurtig på, utheves av klaffer på begge sider.
  2. Dra klaffene mot venstre eller høyre for å velge mer tekst.

Slik redigerer du tekst

1. Tast inn noe tekst, ta deretter hurtig to ganger på tekstfeltet for å få programlinjen til å vises.
  2. Velg teksten du vil redigere, og bruk deretter programlinjen til å gjør de ønskede endringene.

Slik bruker du forstørrelsesfunksjonen

• Når du skriver inn tekst, tar du hurtig på og holder nede tekstfeltet for å vise teksten forstørret, og for å plassere markøren der du ønsker innen tekstfeltet.