Lading av enheten

Note

Bruk alltid en original Sony-lader og USB-kabel som er beregnet for den bestemte Xperia™-modellen din. Andre ladere og kabler kan øke ladetiden, ikke lade i det hele tatt, eller til og med skade enheten. Se til at alle USB-porter og koblinger er helt tørre før du setter inn USB-kabelen.

En stikkontakt lader enheten raskere enn lading via datamaskinen. Du kan fortsatt bruke enheten mens den lades.

Hvis batteriet er helt tomt, kan det ta opptil 30 minutter før enheten reagerer på ladingen. I løpet av denne perioden kan det hende skjermen forblir mørk og ikke viser et ladeikon. Merk også at det kan ta opptil fire timer før et utladet batteri blir helt oppladet.

Note

Enheten har et integrert, oppladbart batteri som bare kan skiftes av Sony eller et autorisert Sony-reparasjonssenter. Du må aldri forsøke å åpne eller ta fra hverandre enheten selv. Hvis du gjør det, kan du forårsake skade og annullere garantien.

Slik lader du enheten

Slik lader du smarttelefoner fra Sony

1. Koble laderen til et strømuttak.
  2. Plugg den ene enden av USB-kabelen inn i laderen (eller USB-porten på en datamaskin).
  3. Sett den andre enden av kabelen inn i mikro-USB-porten på enheten med USB-symbolet vendt opp. Varsellampen lyser når ladingen er startet.
  4. Når enheten er fulladet, kobler du kabelen fra enheten ved å trekke den rett ut. Pass på at du ikke bøyer tilkoblingsdelen.

Note

Hvis batteriet er helt utladet, kan det gå noen minutter før varsellampen lyser og ladeikonet Icn sony stat sys battery charge anim3 vises.

Varsellys for batteristatus

Grønt Batteriet lades, og batterikapasiteten er over 90 %
Rødt Batteriet lades, og batterikapasiteten er under 15%
Oransje Batteriet lades, og batterikapasiteten er under 90 %