Slik ringer du fra en melding

Slik ringer du avsenderen av en melding

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og trykker på Icn sony app messaging.
  2. Trykk på en samtale og deretter på Icn sony btn detail call message.

Slik lagrer du en avsenders nummer som en kontakt

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Icn sony app messaging.
  2. Ta hurtig på ikonet ved siden av telefonnummeret og deretter på Lagre.
  3. Velg en eksisterende kontakt, eller ta hurtig på Opprett ny kontakt.
  4. Rediger kontaktopplysningene, og ta hurtig på Lagre.