Slik legge du den geografiske posisjonen til bildene dine

Aktiver geotagging for å legge til den omtrentlige geografiske posisjonen (en geotagg) til bilder når du tar dem. Den geografiske posisjonen fastsettes enten ved hjelp av trådløse nettverk (mobilnett eller ‎Wi-Fi‎-nettverk) eller GPS-teknologi.

Når Icn sony statusbar gps on vises på kameraskjermen, er geotagging aktivert, men den geografiske posisjonen er ikke funnet. Når Icn sony camera geotag on vises, er geotagging aktivert, og den geografiske plasseringen er tilgjengelig, slik at bildet kan geotagges. Når ingen av disse to symbolene vises, er geotagging deaktivert.

Slik slår du på geotagging

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Trykk på Innstillinger > Sted.
  3. Trykk på strømknappen.
  4. Aktiver kameraet.
  5. Trykk på Icn sony menu settings l.
  6. Trykk på Mer > Lagre sted. Skyv glidebryteren til høyre.