Slik overfører du kontakter

Det finnes flere måter å overføre kontakter til den nye enheten på. Du kan synkronisere kontakter fra en Internett-konto, eller importere kontakter direkte fra en annen enhet.

Slik overfører du kontakter ved hjelp av en datamaskin

Xperia™ Transfer er en app som brukes til å samle kontaktene fra din gamle enhet og overføre dem til den nye enheten. Xperia™ Transfer, som du får tilgang til fra Xperia™ Companion-programvaren, støtter mobilenheter som kjører på iOS/iCloud og Android™. Hvis du bytter fra en iOS-enhet, foreslår Appmatching-funksjonen Android-apper som tilsvarer iOS-apper.

For å bruke Xperia™ Transfer må du ha:
    • En datamaskin med Internett-tilkobling.
    • Den nye Android™-enheten.
    • En USB-kabel til den nye Android™-enheten.
    • Den gamle enheten.
    • En USB-kabel til den gamle enheten.

Tip

Du trenger kanskje ikke den gamle enheten. Ved iOS-enheter kan du koble direkte til iCloud eller bruke en lokal sikkerhetskopi. Ved tidligere eide Sony-enheter kan du bruke lokale sikkerhetskopier.

Slik overfører du kontaktene til den nye enheten

1. Søk etter og last ned Xperia™ Companion for Windows eller Xperia™ Companion for Mac hvis programmet ikke allerede er installert.
    2. Bruk en USB-kabel for å koble enheten til en datamaskin.
    3. Etter en vellykket installasjon åpner du Xperia™ Companion-programvaren hvis den ikke ble startet automatisk. Deretter klikker du på Xperia™ Transfer og følger de aktuelle instruksjonene for å overføre kontaktene dine.

Slik overfører du kontakter ved bruk av en Internett-konto

Hvis du synkroniserer kontakter i den gamle enheten eller datamaskinen med en Internett-konto, for eksempel Google Sync™, Facebook™ eller Microsoft® Exchange ActiveSync®, kan du overføre kontaktene til den nye enheten ved bruk av denne kontoen.

Slik synkroniserer du kontakter til den nye enheten ved bruk av en synkroniseringskonto

1. På Startskjerm tar du først hurtig på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook .
    2. Ta hurtig på Icn sony key menu , og ta deretter hurtig på Innstillinger> Kontoer og synkronisering.
    3. Velg kontoen du vil synkronisere kontaktene med, og ta deretter hurtig på Icn sony key menu > Synkroniser nå.

Note

Du må logge deg på den aktuelle synkroniseringskontoen før du kan synkronisere kontaktene dine med den.

Andre fremgangsmåter for overføring av kontakter

Du kan overføre kontakter fra den gamle til den nye enheten på flere andre måter. Du kan f.eks. kopiere kontakter til et minnekort, bruke Bluetooth®-teknologi eller lagre kontakter på et SIM-kort. Se den aktuelle brukerhåndboken for mer detaljert informasjon om overføring av kontakter fra den gamle enheten.

Slik importerer du kontakter fra et minnekort

1. Ta hurtig på Icn sony home apptray normal på Startskjerm, ta deretter hurtig på Icn sony app phonebook.
    2. Trykk på Icn sony key menu, ta deretter hurtig på Importer kontakter > SD-kort.
    3. Velg hvor du vil lagre kontaktene.
    4. Velg filene som skal importeres, og ta hurtig på OK.

Slik importerer du kontakter ved hjelp av Bluetooth®-teknologi

1. Kontroller at Bluetooth®-funksjonen er aktivert og at enheten er angitt som synlig.
    2. Når du blir varslet om en innkommende fil til enheten din, drar du statuslinjen nedover og tar hurtig på varselet for å godta filoverføringen.
    3. Ta hurtig på Godta for å begynne filoverføringen.
    4. Dra statuslinjen nedover. Når overføringen er fullført, tar du hurtig på varselet.
    5. Ta hurtig på den mottatte filen, og velg hvor du vil lagre kontaktene.

Slik importerer du kontakter fra et SIM-kort

Note

Hvis du overfører kontakter ved bruk av et SIM-kort, kan du miste informasjon eller få flere identiske kontaktoppføringer.

1. På Startskjerm tar du først hurtig på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook .
    2. Ta hurtig på Icn sony key menu , og ta deretter hurtig på Importer kontakter> SIM-kort.
    3. Velg hvor du vil lagre kontaktene.
    4. Finn og ta hurtig på kontakten for å importere en individuell kontakt. Ta hurtig på Importer alle for å importere alle kontakter.