Slik kontrollerer du tilbehør og innstillinger med Smart Connect™

Bruk Smart Connect™-appen til å angi hva som skjer på enheten når du kobler til eller fra tilbehør. Du kan for eksempel angi at du alltid vil starte FM-radioappen når du kobler til hodetelefoner.

Du kan også angi at Smart Connect™ skal lese opp innkommende tekstmeldinger. Eller du kan bruke appen til å velge en bestemt handling eller gruppe med handlinger som skal startes på enheten på angitte tidspunkt. Hvis du for eksempel kobler til hodetelefonene mellom kl. 7 og 9, kan du angi at:
    • FM-radioappen skal starte.
    • Favorittappen din for sosiale nettverk, for eksempel Facebook, åpnes.
    • Ringevolumet settes til vibrering.

Med Smart Connect™ kan du også administrere tilbehør, for eksempel Xperia™ SmartTags eller en klokke i Sony SmartWatch-serien. Se brukerhåndboken som gjelder det bestemte tilbehøret, for å få mer informasjon.

Note

Hvis du bruker en enhet med flere brukere, må du logge på som eier, dvs. primærbruker, for å bruke Smart Connect™-appen.

Oversikt over Smart Connect på Sony Xperia™
    1 Trykk for å vise alle enheter som er lagt til
    2 Legg til en enhet eller hendelse
    3 Vis menyvalg
    4 Trykk for å vise alle hendelser som er lagt til
    5 Trykk for å aktivere en hendelse.
    6 Trykk for å vise detaljer for en hendelse

Opprette en Smart Connect-hendelse

1. Fra Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og trykker på Icn sony app smart connect.
    2. Hvis du åpner Smart Connect for første gang, trykker du på OK for å lukke introduksjonsskjermen.
    3. Trykk på Icn sonynew window holo dark i kategorien Hendelser.
    4. Hvis du oppretter en hendelse for første gang, trykker du på OK igjen for å lukke introduksjonsskjermen.
    5. Legg til forhold der du vil utløse hendelsen. Et forhold kan være tilkobling til tilbehør, eller et bestemt tidsintervall, eller begge deler.
    6. Trykk på Icn sony create event next for å fortsette.
    7. Legg til hva du vil skal skje når du kobler til et tilbehør, og angi andre innstillinger slik du ønsker.
    8. Trykk på Icn sony create event next for å fortsette.
    9. Angi et hendelsesnavn, og trykk på Fullfør.

Note

Når du skal legge til Bluetooth® tilbehør, må du første koble tilbehøret sammen med enheten din.

Slik redigerer du en Smart Connect-hendelse

1. Start Smart Connect-appen.
    2. Gå til kategorien Hendelser, og ta hurtig på en hendelse.
    3. Hvis hendelsen er slått av, drar du glidebryteren mot høyre for å slå den på.
    4. Ta hurtig på Rediger, og juster deretter innstillingene slik du ønsker.

Slik sletter du en hendelse

1. Start Smart Connect-appen.
    2. Ta hurtig og hold inne hendelsen som skal slettes, på kategorien Hendelser, og ta deretter på Slett hendelse.
    3. Ta hurtig på Slett for å bekrefte.

Tip

Du kan også åpne hendelsen som skal slettes, og deretter ta hurtig på Icn sony key menu > Slett hendelse > Slett.

Slik angir du at Smart Connect skal lese opp innkommende tekstmeldinger

1. Start Smart Connect-appen.
    2. Ta hurtig på Icn sony key menu og deretter på Innstillinger.
    3. Merk av i avmerkingsboksen ved siden av Tekst til taleog bekreft aktivering hvis det er nødvendig.

Note

Hvis denne funksjonen er slått på, blir innkommende meldinger lest høyt. For å beskytte personvernet må du kanskje slå av denne funksjonen hvis du bruker enheten på offentlig sted, for eksempel på jobben.

Slik behandler du tilbehør

Bruk appen Smart Connect™ til å administrere en rekke smarttilbehør som kan kobles til enheten, inkludert Xperia™ SmartTags, en SmartWatch-serie eller en trådløs hodetelefon fra Sony. Smart Connect™ laster ned alle nødvendige apper og finner tredjepartsapper når de er tilgjengelige. Tidligere tilkoblet tilbehør vises i en liste der du finner mer informasjon om funksjonene for hvert tilbehør.

Slik kobler du sammen enheten og et tilbehør

1. Start Smart Connect™-appen. Hvis du åpner Smart Connect™ for første gang, tar du hurtig på OK for å lukke introduksjonsskjermen.
    2. Ta hurtig på Tilbehør og deretter på Icn sonynew window holo dark.
    3. Aktiver Bluetooth®-funksjonen hvis den ikke allerede er aktivert, og ta deretter hurtig på navnet på tilbehøret som du ønsker å koble sammen med.
    4. Angi kode hvis du blir bedt om det, eller bekreft samme kode på både enheten og tilbehøret.

Slik justerer du innstillingene for et tilkoblet tilbehør

1. Koble sammen enheten og tilbehøret.
    2. Start Smart Connect-appen.
    3. Ta først hurtig på Tilbehør og deretter på navnet til det tilkoblede tilbehøret.
    4. Gjør så de ønskede endringene.