Snarveier og mapper

Bruk snarveier og mapper til å administrere appene og holde startskjermen ryddig.

Snarveier og mapper på smarttelefoner fra Sony

1 Tilgang til en app ved bruk av en snarvei
    2 Tilgang til en mappe med apper

Slik legger du til en appsnarvei på startskjermen

1. Berør og hold på et tomt område av Startskjerm.
    2. I tilpasningsmenyen trykker du på Moduler > Snarveier.
    3. Rull gjennom listen over apper, og velg en app. Den valgte appen legges til på Startskjerm.

Tip

I trinn 3 kan du alternativt trykke på Moduler > Snarveier og deretter velge en app fra den tilgjengelige listen. Hvis du bruker denne metoden til å legge til snarveier, kan du bruke enkelte av de tilgjengelige appene til å legge til spesifikke funksjoner i snarveien.

Slik flytter du et element på startskjermen

• Berør og hold elementet inntil det blir valgt. Dra deretter elementet til den nye posisjonen.

Slik fjerner du et element fra startskjermen

• Berør og hold elementet inntil det velges. Dra det deretter til Fjern fra startskjermen øverst på skjermen.

Slik oppretter du en mappe på startskjermen

• Berør og hold nede et appikon eller en snarvei inntil det/den velges. Dra og slipp det/den på toppen av et annet appikon eller en annen snarvei.

Slik legger du elementer til en mappe på startskjermen

• Berør og hold et element inntil det velges. Dra deretter elementet til mappen.

Slik gir du en mappe på startskjermen nytt navn

1. Ta hurtig på mappen for å åpne den.
    2. Ta hurtig på mappens tittellinje for å vise feltet Mappenavn.
    3. Skriv inn det nye mappenavnet, og ta deretter hurtig på Utført.