Flere anrop

Hvis du har aktivert samtale venter, kan du håndtere flere anrop samtidig. Når funksjonen er aktivert, blir du varslet med et lydsignal hvis du mottar et annet anrop.

Slik aktiverer eller deaktiverer du anrop venter

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Anrop > Flere innstillinger.
    3. Ta hurtig på Anrop venter for å aktivere eller deaktivere anrop venter.

Slik besvarer du et nytt anrop og setter det aktive anropet på vent

• Når du hører gjentatte lydsignaler under et anrop, drar du Icn sony second call slider answer til høyre.

Slik avviser du et annet anrop

• Når du hører gjentatte lydsignaler under et anrop, drar du Icn sony call slider dismiss til venstre.

Slik foretar du et anrop til

1. Ta hurtig på Icn sony dial contacts under et aktivt anrop. Anropslisten vises.
    2. Ta hurtig på Icn sony call dialpad pressed for å vise ringetastaturet.
    3. Tast inn nummeret til mottakeren, og ta hurtig på Icn sony btn detail call. Det første anropet settes på vent.

Slik veksler du mellom flere anrop

• Hvis du vil bytte til et annet anrop og sette det gjeldende anropet på vent, tar du hurtig på Bytt til dette anropet.