Movie Creator

Xperia™ Movie Creator lager automatisk korte videoer med en lengde på cirka 30 sekunder ved å bruke eksisterende bilder og videoer. Appen bestemmer tidslinjen automatisk for å lage filmen. Den kan for eksempel lage en film fra et utvalg av bilder og videoer fra en utflukt på lørdag ettermiddag eller fra en tilfeldig sjudagersperiode. Når denne fremhevingsfilmen er klar, får du et varsel. Du kan redigere filmen slik du ønsker. Du kan for eksempel redigere tittelen, endre musikken eller legge til flere bilder og videoer.

Slik åpner du Movie Creator

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Movie Creator.

Note

Hvis ingen bilder eller videoer er lagret på enheten, er ingen funksjoner tilgjengelige når du åpner Movie Creator-appen.

Slik deaktiverer du Movie Creator-varsler

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Movie Creator.
    3. Ta hurtig på Icn sony key menu, ta deretter hurtig på Innstillinger og deaktiver Varsler.

Slik deaktiverer du filmskaperen

1. Ta hurtig på Icn sony home apptray normal i Startskjerm.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Programmer.
    3. Finn og ta hurtig på Movie Creator > DEAKTIVER.